Suntem o agenție de comunicare integrată. Ne place să lucrăm atât cu online-ul, cât și cu offline-ul, pentru că un mix corect de ingrediente dă rezultatele cele mai bune. Misiunea echipei noastre este să fim eficienți și creativi în slujba brandurilor pentru care lucrăm.

Suntem tineri, entuziaști, flexibili și creativitatea ne definește chiar și în cele mai mici detalii. Și mai știm că munca este cheia succesului.

De ce Butterfly?

Fluturele simbolizează libertatea spiritului uman. Încântător, magic și înzestrat cu darul transformării, fluturele reprezintă și bogăția imaginației umane.

De ce agentia noastra?

• În piața de comunicare autohtonă, cu precădere în cea de online, dar nu numai, există o nevoie de integrare și coordonare între două sau mai multe canale nestandard (Creative, Digital, PR & BTL) către atingerea scopului de business al celui care a comandat demersul de comunicare.

• Agenția noastră are expertiza necesară pentru a asigura acest tip de integrare pentru cele mai bune rezultate. Acesta este diferențiatorul nostru și împărțim atât riscurile cât și beneficiile acestei filozofii de business.

Începând cu anul 2014, echipa Butterfly Media Group se specializează în proiecte online care targetează audiența feminina. Am construit recent prima platformă glam pentru B2B, www.DigitalGlamour.com, o comunitate ce conectează brandurile cu blogeri și jurnaliști care creează conținut pentru audiențe feminine.

let's talk

over a delicious coffee.
We work like caterpillars and shine like butterflies!